Seksuaaliterapia ja seksuaalineuvonta

Mitä käsitellään?

Seksuaalineuvonnan ja seksuaaliterapian tehtävänä on työstää seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuoleen tai ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä yhdessä asiakkaan/asiakkaiden kanssa.

Seksi ja seksuaalisuus tarkoittavat eri asioita. Seksuaalisuuden voidaan ajatella olevan kaikkea mitä me olemme ja seksin taas sitä mitä teemme. Seksuaalisuus on osa ihmisyyttä ja osa hyvinvointiamme (onnellisuuttamme) koko ikämme.

Yleisimpiä neuvontaa hakeutumisen syitä ovat mm. seksuaalinen halu ja halujen eri parisuus kumppaneiden kesken, ihmissuhteet, mieltymykset ja fantasiat, halu löytää kumppani, ihastuminen, seksistä kommunikointi esim. kumppanille, toiminnalliset haasteet, sairaudet, seksuaali- ja sukupuoli-identiteetti, kehokysymykset, erilaiset kriisit ihmissuhteissa, pelot ja huolet, suorituspaineet, erilaiset orgasmiin liittyvät asiat...


Kuinka kauan kestää?

Yksi seksuaalineuvonta/-terapiakerta kestää noin tunnin (riippuen osallistujamäärästä). Neuvonta on yhdestä viiteen kertaan ja terapia on usein pitkäkestoisempaa ja intensiivisempää.


Kenen kanssa?

Seksuaalineuvontaan ja -terapiaan voi hakeutua yksin tai kumppanin/kumppaneiden kanssa, kunkin oman tarpeen mukaisesti. Neuvontaan voi tulla myös esimerkiksi vanhempi lapsen/nuoren kanssa yhdessä.
Ikärajaa ei ole, sillä seksuaalisuutemme on läsnä koko elämän ajan.


Missä?

Vastaanotto sijaitsee aivan Porvoon keskustassa, joen varressa.
Mannerheiminkatu 1, Porvoo.

Parkkitilaa löytyy yleensä hyvin. 

Valitettavasti tila ei ole esteetön. Tarvittaessa voimme tavata esteettömässätilassa Tarmolassa, Porvoossa.


Luottamuksellisuus ja muut asiat:

Käyntejä ei kirjata mihinkään asiakkaan tietoihin/järjestelmiin. 
Käynnit ovat täysin luottamuksellisia (salassapitovelvoite) ja ne toteutetaan asiakaslähtöisesti turvallisen tilan periaatteita noudattaen.

Peruuttamattomasta ajasta peritään täysmääräinen maksu! 


Neuvoja/terapeutti ei ole fyysisessä kontaktissa asiakkaan kanssa.  


Voit jättää yhteystietosi alle, niin otan sinuun yhteyttä:

Luo kotisivut ilmaiseksi!