Amorin opaali

"Nita oli helposti lähestyttävä, hauska ja asiallinen samalla.
Ei pakonomaista myymistä."
Asiakas

Ajatuksissa järjestää seksilelukutsut, rentoutua kavereiden kesken ja pitää hauskaa? Onko kenties tulossa polttarit, tyttöjenilta, synttärit, tykypäivä/tyhypäivä, tuparit tai haluat muutoin yllättää ystäväsi? Ehkä haluat tutustua nautintoon ja seksivälineisiin kumppanin kanssa rauhassa kotona?

Amorin opaali on koulutetun seksologian alan ammattilaisen pitämä. Amorin opaalissa saatte rauhassa tutustua ja pohtia nautintoa -seksivälineillä ja ilman. Amorin opaalissa teillä on mahdollisuus tutustua seksivälineisiin (seksilelu, seksin apuväline, seksiväline) turvallisessa ympäristössä tunnustellen, kuullen, tuoksutellen ja maistellen, sekä haistellen. Saatte käyttää kaikkia aisteja, eikä tarvitse sokkona tilata seksivälineiden verkkokaupasta nautinnon välineitä, vaan saat tutustua niihin rauhassa, turvallisessa tilassa.

Amorin opaali kannustaa sinua löytämään omanlaisia tapoja nauttia seksistä ja seksuaalisuudestasi -seksileluilla tai ilman! Tutustumme seksivälineisiin, mutta erityisesti keskustelu on nautinnossa. Amorin opaali sopii kaikille -sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta!

Olen toiminut Amorin mielihyvän ja nautinnon lähettinä jo useamman vuoden ajan, joten monet seksilelut ovat tuttuja! 
Pidän Amorin opaalia pääasiassa Uudellamaalla (erityisesti Itä-Uusimaa: Porvoo, Loviisa, Sipoo ja pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa, Espoo ja lähikunnat), mutta myös Etelä-Karjalaan voi minut kutsua.

Amorin opaalissa ei ole ostopakkoa.
Tilaaminen käy helposti ja turvallisesti ja paketin saat huomaamattomassa laatikossa yksityisyyttäsi kunnioittaen, sekä luontoa ajatellen.

Amorin opaaliin on hyvä varata aikaa noin 1.5 - 2 tuntia.

Ota yhteyttä ja kerron lisää!

Hinta 150€, sisältää esittelyn ja postituksen, sekä matkat toiminta-alueellani (Porvoo ja lähiseutu, pääkaupunkiseutu).

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä!

Luo kotisivut ilmaiseksi!